Thuis

Guangzhou QH Technology Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

QH de technologie is een LiFePO4-van de het Fosfaatbatterij van het Lithiumijzer professionele en belangrijke die fabrikant, in Guangzhou, China wordt gevestigd.

 
Wij hebben LiFePo4-Batterijcellen geproduceerd en LiFePo4 Batterijpakken 9 jaar, evenals in onderzoek en ontwikkeling van BMS geassembleerd.
 
 
Wij bezitten gespecialiseerde R&D-Afdeling, en hebben professionele die Verkoopafdeling, door klanten in Europa, Amerika en Australië wordt erkend.
 

Hoog - de kwaliteit, de geschikte levering, de perfecte dienst en de concurrerende prijs, deze zijn onze hoofdvoordelen op de markt.

 

Wij zijn klantgericht en blinken uit bij wat wij doen. 

 

Onze producten ontmoeten alle internationale Standaardtests, met inbegrip van ISO900, IEC61960, Rosh, Ce, UN38.3, kc, UL, BIB.

 

Ruime toepassing: Van - op de Batterij van het Nethuis, de Reservemacht van UPS, de Opslag van de Zonne/Windenergie, het Laden Post voor EV, IT Data Center Reservemacht, EV-Batterij, de Batterij van de Golfauto, Vorkheftruckbatterij, Mariene Batterij, Motorfietsbatterij.

 

De klanten die het Fosfaatbatterijcellen en Pakken zoeken van het Lithiumijzer, zijn warm welkom om ons te contacteren en te bezoeken, zullen wij altijd tot uw dienst staan.

 

 

 

 

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
  • Case

meer dan 9 jaar, is QH geëngageerd aan Lifepo4-het Fosfaatbatterijcellen van het Lithiumijzer geweest & Onderzoek, Ontwerp en Productie ingepakt.

 

Wij begonnen helemaal opnieuw, geleidelijk, groeien van ons tot een internationaal bedrijf met een sterk team. De ingenieurs van LG, Panasonic, Tesla zijn uitstekend in het onderzoeken van en het ontwikkelen van de recentste en langere batterijcellen & de pakken van het levenscycli voor nieuwe energieeconomie.

 

Onze producten zijn over de hele wereld ontvangen gunstig van landen, in het bijzonder in Noord-Amerika, Europa, Australië en het Midden-Oosten Azië.

 

Wij hangen „WIN-WIN“ bedrijfsfilosofie aan, ernaar uitziend met u in samenwerkingsverhoudingen op lange termijn samen te werken die op wederzijdse voordelen worden gebaseerd.

 

China Guangzhou QH Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Guangzhou QH Technology Co., Ltd
Guangzhou QH Technology Co., Ltd
Guangzhou QH Technology Co., Ltd
Guangzhou QH Technology Co., Ltd
Guangzhou QH Technology Co., Ltd
Guangzhou QH Technology Co., Ltd
Guangzhou QH Technology Co., Ltd
Guangzhou QH Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : QH

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 300W-500W

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou QH Technology Co., Ltd Certificaten China Guangzhou QH Technology Co., Ltd Certificaten