Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd.

  • CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken JHOTA
Aantal werknemers >100
Jaarlijkse omzet 10000000-20000000
Opgericht Jaar 2011
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Co. van de Shenzhenjhota Technologie, Ltd is een professionele onderneming van de lithiumbatterij. Het werd gevestigd in Bao'an-District, Shenzhen-Stad in 2011. Nu wordt het bedrijf gevestigd in Songbai Zhongchuanghui, Guangming-District. De pakfabriek wordt gevestigd in de bouw van B, Ecologisch het Zelfbeschikkingsvermogenindustrieterrein van Zhongzhi, Guangming-Haven, Huangjiang-Stad, Dongguan-Stad. De strategische fabriek van de gemeenschappelijke ondernemingscel wordt gevestigd in het het Westendistrict van Gaoyou-Meer, Yangzhou-Stad, Jiangsu-Provincie. Het begon de industriële ondersteunende markt in 2019. te dienen Momenteel, kan JHOTA de one-stop naadloze verbindingsdienst van cel, pakregeling, gebeëindigde pak productie onafhankelijk voltooien aan eindmarkttoepassing.

De stichting van pak ligt in materiële optimalisering en product productie. De kern van pak ligt in het begrip van toepassingsregeling. Het succes van pak ligt in de praktische ervaring van het industriële steunen customers.JHOTA zich heeft gewerkt diep vele jaren en geweest bewust van het belang van de integratie van drie points.JHOTA heeft goed een onafhankelijke R&D-afdeling, die de structuur van gebeëindigde batterijen en het regelingsontwerp van BMS alleen kan voltooien. Het verwerkende centrum verzekert de productkwaliteit volgens ISO-kwaliteitssysteem en 8s-norm. Het heeft strategische samenwerkingsovereenkomsten met eerste-lijnfabrikanten zoals OIC en CBAT.US bereikt om het agentschap van kern materiële cellen te voltooien.

Momenteel, impliceert het product van JHOTA hoofdzakelijk drie gebieden: draagbare de opslagsystemen van de huisenergie (aan de muur bevestigd, stapelbaar, modelleert alle-in-)、 de machts、 elektrische gereedschappen van de energieopslag en de intelligente batterij van het softwareprotocol. Het specifieke product omvat draagbare machtsbank, zonnestraatlantaarnbatterij, alternatieve lead-acid batterij; de batterij van het tuinproduct voor grasmaaimachine en elektrische schaar; de batterij van het techniekproduct voor elektrische handboor, hydraulische buigtang, elektrische schroevedraaierbatterij en productieverpakker; medische apparatuurbatterij voor monitors, elektrocardiografen, infusiepompen, ultrasone klank, rehabilitatie elektrische rolstoelen en draaier; de slimme batterij van het huisproduct voor elektrische gordijnen, slimme toiletten, vloervegers en stofzuigers. Om aan de behoeften van klanten met succes te voldoen over de hele wereld, heeft het product de relevante rapporten zoals het de schattingsrapport van het ladingsvervoer (UN38.3, 1,2 meters daling, van MSDS, UN38.3-samenvatting), de EU-Ce en CITIZENS BAND, 62133, en het rapport van het Nationale Zonne Photovoltaic de Supervisie en de Inspectiecentrum van de Productkwaliteit overgegaan.

JHOTA ziet de wereld met een open mening onder ogen die, wetenschappelijk uitstekende middelen in de industrie integreren en het systeem van de batterijtoepassing het integreren „toepassing, R&D, het leren, productie en verkoop“ ernaar streven te bouwen. Het bedrijf heeft een hoog uitgangspunt, een brede en diepe verrichtingswijze en een sterk platform gebouwd. JHOTA draagt altijd al zijn sterkte ertoe bij om een ‚hoog rendement, energy-saving en een gezond‘ groen huis te realiseren.

 

CHINA Shenzhen Jinghongtai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter