Innovatie en duurzaamheid: deelname van JHOTA aan Solartech Indonesië 2024 en Solar & Storage Live Africa 2024

February 29, 2024
Laatste bedrijfsnieuws over Innovatie en duurzaamheid: deelname van JHOTA aan Solartech Indonesië 2024 en Solar & Storage Live Africa 2024

Op het gebied van hernieuwbare energie en duurzame technologie is het jaar 2024 een cruciaal moment.Solartech Indonesië & Battery+Energy Storage Indonesië 2024 en Solar & Storage Live Africa 2024Deze evenementen dienen als een platform voor leiders in de industrie, innovators en enthousiastelingen om samen te komen, ideeën uit te wisselen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie te presenteren.batterijtechnologie, en energieopslagoplossingen.

 

Solartech Indonesië & Battery+Energy Storage Indonesië 2024

  • Datum:6 tot en met 8 maart 2024
  • Plaats:Internationale Expo Jakarta
  • Adres van de plaats:Jl. H. Benyamin Sueb, Kemayoran Jakarta 10620

De Jakarta International Expo, een gerenommeerde locatie voor het organiseren van internationale evenementen,zal het epicentrum zijn van innovatie en duurzame energieoplossingen tijdens de tentoonstelling Solartech Indonesia & Battery+Energy Storage Indonesia 2024Dit evenement belooft belangrijke belanghebbenden in de sector hernieuwbare energie samen te brengen en een platform te bieden voor netwerken, kennisdeling en samenwerking.

 

Solar & Storage Live Afrika 2024

  • Datum:18 tot en met 20 maart 2024
  • Plaats:Gallagher Convention Centre, Johannesburg
  • Adres van de plaats:19 Richards Drive, Johannesburg, Gauteng Midrand 1685, Zuid-Afrika

Het Gallagher Convention Centre in Johannesburg, Zuid-Afrika, zal gastheer zijn van de Solar & Storage Live Africa 2024 tentoonstelling,het presenteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie en energieopslagoplossingenDit evenement brengt experts uit de industrie, beleidsmakers en belanghebbenden samen om de toekomst van hernieuwbare energie in Afrika en daarbuiten te bespreken.

 

Deelname van JHOTA:JHOTA, een toonaangevende speler in de sector hernieuwbare energie,is verheugd om zijn deelname aan zowel de Solartech Indonesia & Battery+Energy Storage Indonesia 2024 als Solar & Storage Live Africa 2024 tentoonstellingen aan te kondigen.Als een bedrijf dat zich inzet voor innovatie en duurzaamheid, nodigt JHOTA professionals, enthousiastelingen en belanghebbenden uit om naar onze receptie te komen voor overleg..

 

Waarom?

  • Mogelijkheden voor netwerken:Maak contact met leiders, experts en innovators in de sector hernieuwbare energie.
  • Kennis delen:Krijg inzicht in de nieuwste trends, technologieën en oplossingen die de toekomst van zonne-energie en energieopslag vormen.
  • Samenwerking:Het onderzoeken van potentiële partnerschappen en samenwerkingen om innovatie en duurzaamheid in de energiesector te stimuleren.

Tot slot biedt de tentoonstelling Solartech Indonesia & Battery+Energy Storage Indonesia 2024 en de tentoonstelling Solar & Storage Live Africa 2024 een unieke gelegenheid voor belanghebbenden om samen te komen.ideeën uitwisselenDeelname van JHOTA onderstreept hun inzet voor innovatie en duurzaamheid in de sector hernieuwbare energie.Kom mee op deze evenementen en maak deel uit van de revolutie van hernieuwbare energie.!

 

Markeer uw agenda en welkom bij onze receptie voor consultatie, waar we ons inzetten om u de best mogelijke service te bieden!