Van de het Lithiumbatterij 6.0Ah 32700 van de LifePo412.8v 42AH Zonnestraatlantaarn de Batterijpak

Plaats van herkomst China
Merknaam JHOTA
Certificering CE
Modelnummer SSLB11
Min. bestelaantal 5
Prijs Negotiable
Verpakking Details karton
Levertijd 30-40 dagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 10000pcs per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Merknaam JHOTA Nominale spanning 12.8V
Norminalcapaciteit 42Ah Type batterij LIFEPO4
Grootte 24 x 14 x 8 cm Waterdicht Niveau IP65
Hoog licht

42AH de zonnebatterij van het Straatlantaarnlithium

,

Batterij van het de Straatlantaarnlithium van 12.8V de Zonne

,

de Batterijpak van 6.0Ah 32700

Laat een bericht achter
Productomschrijving

JHOTA Vijf jaar garantie 12.8V 42AH LifePo4 Solar Street Light Battery
 

Ontdek ononderbroken verlichting met onze Solar Street Light Lithium Battery.en uitzonderlijke veiligheidGeniet van duurzame en betrouwbare energie voor uw straatverlichtingsbehoeften.

 

Specificatie:

Nominale spanning 12.8V
Overlaadspanning 14.4V
Normale capaciteit 42AH
Type batterij 26650 3000 mAh
Beschermingsklasse IP65
Grootte 24 x 14 x 8 cm
Gewicht 6.5 kg
Continu stroom 15A
Temperatuurbescherming 80°C
Laadtemperatuur -20-45°C
Ontladingstemperatuur -20-80°C
Bergingstemperatuur / 1 maand 0-40°C
Bergingstemperatuur / 6 maanden 0-30°C
Bergingstemperatuur / 1 jaar 0-30°C

Van de het Lithiumbatterij 6.0Ah 32700 van de LifePo412.8v 42AH Zonnestraatlantaarn de Batterijpak 0

OEM / ODM Service op maat:

Van de het Lithiumbatterij 6.0Ah 32700 van de LifePo412.8v 42AH Zonnestraatlantaarn de Batterijpak 1

Toepassingen van lithiumbatterijen voor zonne-energie voor straatlichten:

JHOTA's lithiumbatterijpakket voor zonnelampen is uitstekend in vele toepassingen.Of in stedelijke gebieden, woonwijken of industriële wijken, zorgt onze lithiumbattery voor heldere en duurzame verlichting, waardoor de veiligheid en zichtbaarheid de hele avond worden verbeterd.Upgrade naar onze geavanceerde oplossing en ervaar het verschil in zonne-straatverlichting lichtiumbatterijen functionaliteit.

Van de het Lithiumbatterij 6.0Ah 32700 van de LifePo412.8v 42AH Zonnestraatlantaarn de Batterijpak 2

Voordelen van lithiumbatterijen voor zonne-energie:

Van de het Lithiumbatterij 6.0Ah 32700 van de LifePo412.8v 42AH Zonnestraatlantaarn de Batterijpak 3

Lithiumbatterijpakketten voor zonneverlichting bieden een verscheidenheid aan voordelen die ze tot een perfecte keuze maken voor het aansturen van buitenverlichtingsoplossingen.Hieronder zijn enkele van de essentiële voordelen van het aanbrengen van lithiumbatterijen voor zonne-afstandsverlichting:

 

Een hogere energiedichtheid: lithiumbatterijen hebben een grotere energiedichtheid in vergelijking met andere batterijchemieën, bijvoorbeeld loodzuur of nikkelcadmium.Dit geeft aan dat ze extra energie kunnen opslaan in een kleiner en lichter pakket, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in zonne-afstandsverlichting waar de ruimte beperkt is.

 

Lange levensduur: Lithiumbatterijen hebben een langere levensduur in vergelijking met andere batterijen.Wat betekent dat ze vele extra instanties zullen worden geladen en ontslagen voordat ze moeten worden vervangen.Dit maakt ze tot een kosteneffectief alternatief voor zonne-stralingslampen die een betrouwbare, langdurige algehele prestatie nodig hebben.

 

Snel opladen: Lithiumbatterijen kunnen veel sneller worden opgeladen dan andere batterijsoorten.Dit is met name nuttig voor zonnelampen die gedurende de dag snel moeten worden opgeladen om's avonds een goede verlichting te bieden.

 

Lage zelfontladingsnelheid: Lithiumbatterijen hebben een lage zelfontladingsnelheid, wat betekent dat ze hun lading langer behouden zonder dat ze opnieuw moeten worden opgeladen.Dit is met name nuttig voor zonne-straatverlichting die niet elke dag direct zonlicht krijgt.

 

Milieuvriendelijk: Lithiumbatterijen zijn veel milieuvriendelijker in vergelijking met andere batterijen, omdat ze geen giftige zware metalen zoals lood of cadmium bevatten.Ze zijn ook veel energiezuiniger en kunnen aan het einde van hun levensduur worden gerecycled.

 

Betrouwbare prestaties: Lithiumbatterijen staan bekend om hun betrouwbare efficiëntie, zelfs bij extreme temperaturen en harde klimaatomstandigheden.Dit zorgt ervoor dat ze het beste zijn voor gebruik in zonne-afstandslampen die het hele jaar door regelmatig en betrouwbaar moeten werken..

 

Kortom, lithiumbatterijpakketten leveren meer dan andere batterijchemieën een verscheidenheid aan positieve aspecten, waardoor ze een perfecte optie zijn voor het aansturen van zonne-stralingslampen.Hun hogere krachtdichtheid, lange levensduur, snel opladen, lage zelfontlading, milieuvriendelijk karakter,en gerenommeerde functionaliteit maken ze een kosteneffectieve en duurzame keuze voor buitenverlichtingsoplossingen.